Институтът Пантон избра нюанса ултравиолетово за цвят на 2018 г., съобщи

...
Институтът Пантон избра нюанса ултравиолетово за цвят на 2018 г., съобщи
Коментари Харесай

Институтът Пантон избра кой е цветът на 2018 г.

Институтът " Пантон "  избра нюанса " ултравиолетово " за цвят на 2018 година, заяви Асошиейтед прес, представен от Нова тв.

" Ултравиолетово " се наложи поради асоциацията с контракултурата, устрема към автентичност, досетливост и въображение, изясни вицепрезидентът на " Пантон " Лори Пресман.

" Живеем в комплицирани времена - сподели Пресман. - Свидетели сме на боязън от напредничавостта и на това по какъв начин хората реагират на този боязън ".

Нюансът не е определен с политически съображения. Когато бъде употребен за интериор, промишлени пространства, артикули, мода, изкуство, храна, не става въпрос дали живееш с ограничавания или без, а изобщо да не се съобразяваш с ограничавания.

В " ултравиолетово " има повече синьо, в сравнение с алено, което значи " повече мисъл, мистичност, нематериалност ", сподели Пресман. В нюанса има и пристрастеност от алените полутонове. 

Цветът на 2017 година беше " зеленина " - витално зелено с жълт нюанс, симптом за предпочитание за възобновяване и възобновяване на връзката, както с природата, по този начин и с значимите за индивида неща. 

Компанията " Пантон " основава бои за стилната и козметична промишленост, строителството, текстилната индустрия и други браншове. Известна е с едноименната система за сходство на цветовете. Тя избира водещия колорит въз основата на това, което към този момент е употребявано в модата и вътрешния дизайн, както и на прогнозите за непрестанен интерес. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР